Адвокатське бюро «Говор» (далі — АБ «Говор») дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від своїх клієнтів в рамках надання юридичних послуг.
АБ «Говор» гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів юридичних послуг (далі – Користувачі), у т.ч. при використанні офіційного сайту АБ «Говор», мобільних застосунків, прикладних програмних інтерфейсів та застосувань тощо (далі – Послуги).
Політика конфіденційності (далі – Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання Послуг АБ «Говор».
Використовуючи Послуги АБ «Говор», Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.
Перед початком використання Послуг просимо ознайомитися з Політикою.

Мета обробки персональних даних

Метою обробки персональних даних є надання Послуг.

Збір персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.
Неперсоніфікована інформація — інформація, яка не прив’язана до конкретного Користувача Послуг.
Персональні дані, які обробляє АБ «Говор», охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при використанні Послуг (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); яка використовується для оплати товарів та Послуг АБ «Говор» тощо. Інформація отримується при використанні Користувачем Послуг, у т.ч. за допомогою сайту АБ «Говор», мобільних застосунків тощо. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання АБ «Говор» зобов’язань за Послугами.
Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних та з метою покращення Послуг, у т.ч. інформування Користувача про нові Послуги. Зокрема у разі використання мобільного застосунку, – версія операційної системи, приблизне місцезнаходження мобільного пристрою у разі самостійного надання згоди Користувачем на використання гео-локації, IP-адреса пристрою, дата та час авторизації у мобільному застосунку.

Використання інформації

Інформація, яку отримує АБ «Говор», використовується для:

Передача інформації третім особам

АБ «Говор» може передавати інформацію отриману від Користувачів в рамках надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами.
Поширення Укрпоштою персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Захист конфіденційної інформації та інформації про Користувача

Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на ресурсах, доступ до яких обмежується згідно з вимогами положень Політики інформаційної безпеки АБ «Говор».

Безпека

На веб-ресурсах АБ «Говор» вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.
АБ «Говор» не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, у т.ч. даних авторизації на сайті АБ «Говор», у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях.
Інформація, що розміщена на веб-ресурсах АБ «Говор», охороняється діючим законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.

Права та обов’язки Користувача

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені Законом України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI (далі – Закон).
Користувач зобов’язаний, зокрема, але не обмежуючись:
Якщо Користувач реєструється на офіційному сайті АБ «Говор», у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях від імені та в інтересах третіх осіб, то надаючи дану згоду Користувач підтверджує те, що має достатній обсяг повноваження для вчинення таких дій, в тому числі – щодо надання від їх імені згоди на обробку персональних даних на викладених вище умовах, як їх представник (батько, мати, опікун, та інші передбачені чинним законодавством особи).

Згода Користувача

Відповідно до Закону, АБ «Говор» здійснює обробку персональних даних Користувачів з метою надання їм Послуг на підставі дозволу на обробку персональних даних, наданого відповідно до Закону для здійснення повноважень та для виконання правочину, стороною якого є Користувач.
Користувач може добровільно надати АБ «Говор» згоду на обробку його персональних даних з метою отримання рекламно-інформаційних матеріалів або іншою зазначеною метою.
Реєструючись на офіційному сайті АБ «Говор», у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях, Користувач підтверджує те, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці, і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону, та використання персональних даних АБ «Говор», шляхом проставлення галочки у графі «Погоджуюсь з Політикою конфіденційності».

Файли cookie

Cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях Користувача під час відвідування сайту АБ «Говор». На сайті АБ «Говор» можуть бути використані файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст вас цікавить, і запам’ятати вас, якщо ви знову завітаєте на сайт. АБ «Говор» зберігає файли cookie, щоб забезпечити технічно бездоганне і оптимізоване надання Послуг.
Файли cookie, які можуть бути використані АБ «Говор», не можуть завдати шкоди пристроям Користувача. Більшість файлів cookie, які можуть бути використані АБ «Говор», є так званими сеансовими файлами cookie, які автоматично видаляються в кінці відвідування Користувачем веб-сайту АБ «Говор». Інші файли cookie залишаються на пристроях Користувача до тих пір, поки він їх не видалить. Ці файли cookie дозволяють розпізнавати браузер Користувача при наступному відвідуванні.

Додаткова інформація

АБ «Говор» залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.
У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту [email protected]